свирка

Таг
5Вести

ВО МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО МОЖАТ ДА СЕ ОДРЖУВААТ КОНЦЕРТИ

КОНЦЕРТИТЕ ОД РАДИОСЕРИЈАЛОТ „АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ…“ ПОЧНАА ДА СЕ ОБЈАВУВААТ КАКО АЛБУМИ

КОНЦЕРТИ ШТО СЕ СЛЕДАТ ОД АВТОМОБИЛИ СЕ ИЗЛЕЗ ОД КРИЗАТА ЗА МУЗИЧКАТА ИНДУСТРИЈА СРЕДЕ ПАНДЕМИЈАТА

„БЛУЗ ФАМИЛИЈА“ ПРАВИ СОЦИЈАЛЕН НАСТАН ОД БЛУЗ СВИРКИТЕ ВО СКОПЈЕ

ВЕНКО СЕРАФИМОВ И ЉУБИША ЈОВАНОВСКИ УТРЕ СО БЛУЗ СВИРКА ВО ГТЦ