Таика Ваитити

Таг
6Вести

СЕ ВЕНЧАА ПЕЈАЧКАТА РИТА ОРА И РЕЖИСЕРОТ ТАИКА ВАИТИТИ

ОСКАРОВЕЦОТ ВАИТИТИ ЈА СНИМИ НОВАТА БОЖИЌНА РЕКЛАМА НА „КОКА-КОЛА“

ТАИКА ВАИТИТИ ЌЕ ПРАВИ НОВ ФИЛМ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“

ОСКАРОВЕЦОТ ТАИКА ВАИТИТИ ЌЕ ПРАВИ ДВЕ СЕРИИ „ЧАРЛИ И ФАБРИКАТА ЗА ЧОКОЛАДА“

ТОР СТАНА ЖЕНСКО ВО СТРИПОТ, А СЕГА И НА ФИЛМ

ТАИКА ВАИТИТИ СЕ ВРАЌА КАКО РЕЖИСЕР И СЦЕНАРИСТ НА „ТОР 4“