Тајланд

Таг
27Вести

САМО ДВЕ ГОДИНИ ПО ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА, ТАЈЛАНД ЌЕ ЈА ЗАБРАНИ РЕКРЕАТИВНАТА УПОТРЕБА НА МАРИХУАНАТА

ВО ФЕВРУАРИ ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА ТРЕТАТА СЕЗОНА НА „БЕЛИОТ ЛОТУС“

ТРЕТАТА СЕЗОНА НА „БЕЛИОТ ЛОТУС“ ЌЕ СЕ СНИМА ВО ТАЈЛАНД И ЌЕ БИДЕ ПООТКАЧЕНА И ПОДОЛГА, ВЕЛИ АВТОРОТ МАЈК ВАЈТ

ПРЕТСТАВНИЧКАТА НА ТАЈЛАНД НА МИС УНИВЕРЗУМ НОСЕШЕ ФУСТАН НАПРАВЕН ОД ОТВОРАЧИ НА ЛИМЕНКИ

НЕ НИ ТРЕБААТ ТУРИСТИ КОИ САМО ПУШАТ МАРИХУАНА, ВЕЛИ ТАЈЛАНД

ТАЈЛАНД ПРВ ВО АЗИЈА ЈА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНАТА, ЌЕ ИМ ПОДЕЛИ МИЛИОН СЕМИЊА НА ГРАЃАНИТЕ

ПО ТРИ И ПОЛ ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ТАЈЛАНДСКАТА ПЛАЖА ПРОСЛАВЕНА ВО ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО, НО ПОД НОВИ УСЛОВИ

ТАЈЛАНД ПО ТРИ И ПОЛ ГОДИНИ ГО ОТВОРА ЗАЛИВОТ ПРОСЛАВЕН ВО ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО

ТУРИСТИТЕ ВО ТАЈЛАНД ЌЕ МОЖАТ ДА ГО ПОМИНАТ КАРАНТИНОТ НА ЈАХТА

РЕДОК СКЕЛЕТ НА КИТ СТАР ИЛЈАДНИЦИ ГОДИНИ ОТКРИЕН ВО ТАЈЛАНД