танго

Таг
4Вести

„ТАНГО ПРИКАЗНА“ – КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИОТ СОСТАВ „АГОГИК“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

АРГЕНТИНЦИТЕ НЕ МОЖАТ БЕЗ ТАНГОТО, НО И СВЕСНИ СЕ КАКВИ РИЗИЦИ НОСИ ВО КОВИД ПАНДЕМИЈАТА

НА ГОДИНАШНОТО СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО ТАНГО ВО АРГЕНТИНА УЧЕСНИЦИТЕ ЌЕ ТАНЦУВААТ ДОМА

ПРЕМИЕРА НА ТАНГО-БАЛЕТ СО МУЗИКА НА ПЈАЦОЛА ВО МОБ