театар

Таг
18Вести

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „ТИВКОТО МОМЧЕ“ ЈА ОСВОИ ГРАН ПРИ НАГРАДАТА НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИГОР МАЏИРОВ“

ШЕСТ МАКЕДОНСКИ ТЕАТРИ ЗА ДЕЦА НА ШТИПСКИОТ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ОД 1 ДО 10 ОКТОМВРИ

ЗА ЧЕТИРИ ЧАСА ПРОДАДЕНИ 4.000 КАРТИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО

ШЕСТ ПРЕТСТАВИ ОД ШЕСТ ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ НА 16. ИЗДАНИЕ НА СКУПИ ФЕСТИВАЛ

ПРЕТСТАВЕН ПРВИОТ ТЕАТАРСКИ ПРАКТИКУМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ „ОД ИГРА ДО ПРЕТСТАВА“

ПРЕТСТАВИТЕ НА БРОДВЕЈ СЕ ВРАЌААТ ВО СЕПТЕМВРИ ПРЕД ПОЛНИ САЛИ

ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО СЕ ОДРЖУВА СО МАЛКУ ПУБЛИКА И ГРАТИС БИЛЕТИ

НОВИОТ ТЕАТАР ВО ТИРАНА Е ДЕЛО НА ПРОСЛАВЕНИОТ ДАНСКИ АРХИТЕКТ БЈАРКЕ ИНГЕЛС

УМИРАМ ОД ТРЕМА ДОДЕКА ЈА ИГРАМ МАРИЈА КАЛАС ВО ТЕАТАР, ВЕЛИ МОНИКА БЕЛУЧИ