Тејлор Свифт

Таг
21Вести

НОВИОТ АЛБУМ НА ТЕЈЛОР СВИФТ РУШИ РЕКОРДИ ЕДНА НЕДЕЛА ПО ОБЈАВУВАЊЕТО

ТЕЈЛОР СВИФТ НЕОЧЕКУВАНО ОБЈАВИ НОВ АЛБУМ СО СОСЕМА НОВ ЗВУК

ТЕЈЛОР СВИФТ Е МУЗИЧКА ЅВЕЗДА СО НАЈГОЛЕМА ЗАРАБОТКА ВО 2019

ТЕЈЛОР СВИФТ ОДНОВО ЌЕ ГИ СНИМА ПРВИТЕ ШЕСТ АЛБУМИ ОТКАКО ГИ ИЗГУБИ ПРАВАТА ВРЗ НИВ

„ФОРБС“ ЈА ПРОГЛАСИ ТЕЈЛОР СВИФТ ЗА СЛАВНА ЛИЧНОСТ СО НАЈГОЛЕМА ЗАРАБОТКА

СЕДМИОТ АЛБУМ НА ТЕЈЛОР СВИФТ ИЗЛЕГУВА ВО АВГУСТ

ТЕЈЛОР СВИФТ НЕ ОБЈАВИ ДЕКА Е БИСЕКСУАЛКА, ТУКУ НОВА ПЕСНА

СО СЕБЕ СЕКОГАШ НОСАМ ВОЕНИ ЗАВОИ ЗА РАНИ, ВЕЛИ ТЕЈЛОР СВИФТ

ЕД ШИРАН СО НАЈУСПЕШНАТА ТУРНЕЈА ВО 2018, ЗАРАБОТИЛ РЕЧИСИ ПОЛОВИНА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

ТЕЈЛОР СВИФТ СО СКРИЕНА КАМЕРА НА КОНЦЕРТИТЕ ГИ ЛОВИ СВОИТЕ ДЕМНАЧИ