текст

Таг
2Вести

И ТИКТОК ЌЕ МУ КОНКУРИРА НА ТВИТЕР ОТКАКО ЗА ПРВПАТ ВОВЕДЕ ТЕКСТУАЛНИ ОБЈАВИ

ДЕЛ ТОРО ОБВИНЕТ ЗА ПЛАГИЈАТ НА „ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“