Тел Авив

Таг
6Вести

ГЛОБАЛНАТА ИНФЛАЦИЈА ГО НАПРАВИ ТЕЛ АВИВ НАЈСКАП ГРАД НА СВЕТОТ

НАЈДОБАР ПЛАСМАН НА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА, ПЕТТА ПОБЕДА ЗА ХОЛАНДИЈА

ТАМАРА ВЕЧЕРВА ВО ТРКА ЗА ФИНАЛЕТО НА ЕВРОСОНГ

ТАМАРА ПЕЕ СО ЖАР, СИТЕ ЈА САКААТ ВО ТЕЛ АВИВ

ТЕЛ АВИВ ИЗГРАДИ НАЈВИСОКА ЛЕГО КУЛА НА СВЕТОТ ВО СПОМЕН НА ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ