Тенет

Таг
6Вести

„ТЕНЕТ“ ЗАРАБОТИ 150 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКО НИВО, НО НЕМА СО КОГО ДА СЕ СПОРЕДИ

„ТЕНЕТ“ НА НОЛАН Е ПРВ ФИЛМ КОЈ ИМАШЕ ПРЕМИЕРА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОВИД-19

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ОДЛОЖЕНА ПО ТРЕТПАТ, ОВОЈПАТ БЕЗ НОВ ДАТУМ

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ЗАКАЖАНА ЗА 31 ЈУЛИ

ТРЕЈЛЕРОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ОБЈАВЕН БЕЗ ДАТУМОТ НА ПРЕМИЕРАТА

КУЛТНИ ФИЛМСКИ НАСЛОВИ ОД 1980-ИТЕ ЌЕ ВОСКРЕСНАТ ВО 2020, ПО ПЕТ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА И ЏЕЈМС БОНД