терапија

Таг
5Вести

МУЗИЧКАТА ПЛАТФОРМА „ТЕРАПИЈА“ ГО СЛАВИ ТРЕТИОТ РОДЕНДЕН СО ЖУРКА СО ГЕРМАНСКАТА ДИЏЕЈКА ЕЛИ АКУЛА

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН УТРЕ ВО НОБ ЗА КЛУПСКА СЦЕНА, КВИР КУЛТУРА И ФЕМИНИЗАМ

ТЕРАПИСКИ КУЧИЊА ИМ ДАВААТ УТЕХА НА СЕМЕЈСТВАТА ПО УРИВАЊЕТО НА ЗГРАДАТА ВО ФЛОРИДА

СВИЊА ИМ ПОМАГА НА ПАТНИЦИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО САН ФРАНЦИСКО ДА СЕ СМИРАТ ПРЕД ЛЕТ