терористички напад

Таг
3Вести

ВЕЧНО ЌЕ МИНУВАМ НИЗ ТОА – АРИЈАНА ГРАНДЕ ПРОЗБОРЕ ЗА НАПАДОТ НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ

АРИЈАНА ГРАНДЕ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ

ЈУ ТУ ИМ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ЖРТВИТЕ НА БОМБАШКИОТ НАПАД ВО МАНЧЕСТЕР НА БЕСПЛАТНИОТ КОНЦЕРТ ВО ЛОНДОН