Тетово

Таг
14Вести

ЗАПОЧНУВА 13. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ВОЧ АУТ“ ВО ТЕТОВО, ЗА ЧЕТИРИ ДЕНА ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ 24 ФИЛМА

СО МАСКИ ИЗРАБОТЕНИ ОД ОТПАДНИ МАТЕРИЈАЛИ, ДЕЦАТА ОД ТЕТОВО ГО ОДБЕЛЕЖАА ДЕНОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

ТЕТОВСКАТА ФОТОГРУПА „ЧКРАП“ ПРОСЛАВИ 20 ГОДИНИ СО ИЗЛОЖБА

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ДОМАШНИ ЈАДЕЊА НА 20. МАНИФЕСТАЦИЈА „ЕТНО ВЕШТА ЖЕНА“ ВО ТЕТОВО

ПАВЛЕ КУЗМАНОВСКИ ОТВОРИ ИЗЛОЖБА СО 19 ПЕЈЗАЖИ ПО ПОВОД 19 НОЕМВРИ – ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ТЕТОВО

ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ МНОГУ ТЕШКО СЕ ПРЕПОЗНАВААТ, ДРЖАВАТА МОРА ДА ЈА ЕДУЦИРА ЈАВНОСТА, КАЖАА НА МЕДИУМСКА РАБОТИЛНИЦА ВО ТЕТОВО

ТЕТОВСКАТА ПОЛИЦИЈА ГИ ОБУЧУВАШЕ ДЕЦАТА ОД ОУ „ЛИРИЈА“ КАКО БЕЗБЕДНО ДА ПОМИНУВААТ УЛИЦА

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД ТЕТОВО И ГОСТИВАР ГО ПРЕТСТАВИЈА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА ПРЕКУ СЛИКИ

ПАНДЕМИЈАТА НЕ ГО ПОПРЕЧИ ОДРЖУВАЊЕТО НА ПЕТТИОТ ТЕТОВСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ