ТикТок

Таг
4Вести

БРОЈОТ НА ДНЕВНИ АКТИВНИ КОРИСНИЦИ НА ФЕЈСБУК ПАДНАЛ ЗА ПРВПАТ ВО 18-ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА

ТИКТОК ГО НАДМИНА ГУГЛ КАКО НАЈПОПУЛАРНА ДЕСТИНАЦИЈА НА ИНТЕРНЕТ

КАБИ ЛАМЕ ОСТАНАЛ БЕЗ РАБОТА ВО ФАБРИКА, ПА СТАНА ЅВЕЗДА НА ТИКТОК СО 100 МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ

ТИКТОК ЌЕ ЈА ЗГОЛЕМИ ДОЛЖИНАТА НА ВИДЕАТА ОД ЕДНА НА ТРИ МИНУТИ