Тирана

Таг
14Вести

ОДЛИЧНИ КРИТИКИ ЗА НАСТАПИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ НА ФЕСТИВАЛ ВО ТИРАНА

ОВАЦИИ ВО ТИРАНА ЗА „ДИВО МЕСО“ НА СКОПСКИОТ АЛБАНСКИ ТЕАТАР

СУЛЕЈМАН РУШИТИ ЈА РЕЖИРА „ОТВОРЕН ПАР“ ВО ТИРАНА, ГОСТУВА И АКТЕРКАTA ЕЛИЗАБЕТА КЛИНЧАРЕВСКА-МЛАДЕНОВСКА

НАГРАДА ЗА „БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО“ НА ЦВЕТАНОВСКИ НА ФЕСТИВАЛОТ ДЕА ВО ТИРАНА

ПИРАМИДАТА НА ТИРАНА МЕЃУ НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ АРХИТЕКТОНСКИ ПРОЕКТИ ВО 2023

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ПРВПАТ НАСТАПИ ВО ТИРАНА

ГРАФИЧКИОТ ДИЗАЈНЕР ЗОРАН КАРДУЛА ГО ПРЕТСТАВУВА ПЛОДНОТО ТВОРЕШТВО НА ИЗЛОЖБА ВО ТИРАНА

НАПУШТЕНИОТ МУЗЕЈ НА ЕНВЕР ХОЏА ВО ТИРАНА СЕ ПРЕТВОРА МЛАДИНСКИ ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР