Том Круз

Таг
27Вести

„НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА 7“ ЌЕ БИДЕ ЕПСКА АВАНТУРА, КАЖА ТОМ КРУЗ НА ПРЕМИЕРАТА ВО ЛОНДОН

„ТОП ГАН 2“ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ И СТАНА НАЈУСПЕШНИОТ ФИЛМ ЗА 2022

„ТОП ГАН 2“ СТАНА ПРВИОТ ФИЛМ НА ТОМ КРУЗ КОЈ ЗАРАБОТИЛ 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ОТВОРАЊЕТО

КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗАПРЕ КОГА СЕ ПОЈАВИ ТОМ КРУЗ ЗА ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ТОП ГАН 2“

ТОМ КРУЗ ДОАЃА ВО КАН ПО 30 ГОДИНИ ЗАРАДИ ПРЕМИЕРАТА НА „ТОП ГАН 2“

ОДЛОЖЕНИ ПРЕМИЕРИТЕ НА ДВАТА НОВИ ФИЛМА НА ТОМ КРУЗ

ТОМ КРУЗ ВО ЗНАК НА РЕВОЛТ ГИ ВРАТИ ТРИТЕ ОСВОЕНИ ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ

ПРОДУКЦИЈАТА НА „НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА“ ЌЕ ДОНИРА ПАРИ ВО АНГЛИСКО СЕЛО ПОРАДИ БУЧАВАТА НА СНИМАЊЕТО