„Томб рајдер“

Таг
4Вести

КАКО АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР НАБИ 5,5 КГ МУСКУЛИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ ЗА УЛОГАТА НА ЛАРА КРОФТ

„ЦРНИОТ ПАНТЕР“ ДОМИНИРА ПЕТТА НЕДЕЛА ПО РЕД, ПРВА ВАКВА НИЗА ОД „АВАТАР“

„ТОМБ РАЈДЕР“ СО АЛИСИЈА ВИКАНДЕР ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН ДА ЈА ИГРАМ ЛАРА КРОФТ, КАЖА АЛИСИЈА ВИКАНДЕР НА ПРЕМИЕРАТА НА „ТОМБ РАЈДЕР“