Томи Хилфигер

Таг
3Вести

ГРЕЈС ЏОНС НА 70 ГОДИНИ СÈ УШТЕ Е ВИСТИНСКИ СУПЕРМОДЕЛ

ПО ЏИЏИ ХАДИД, ТОМИ ХИЛФИГЕР ЌЕ ДИЗАЈНИРА СО ЗЕНДАЈА

МОДНИТЕ ДИЗАЈНЕРИ ЈА ИЗБРАА КИМ КАРДАШИЈАН ЗА НАЈВЛИЈАТЕЛНА ЛИЧНОСТ НА СВЕТОТ