Тошо Филиповски

Таг
3Вести

ПО 27 ГОДИНИ ПОВТОРНО ОБЈАВЕН ДЕБИТАНТСКИОТ АЛБУМ НА „ПАРКЕТИ“, „ГРИЖА НА СОВЕСТА“

ТОШО ФИЛИПОВСКИ НАЈАВИ МОНОГРАФИЈА ЗА ГОРАН ТРАЈКОСКИ

ТОШО ФИЛИПОВСКИ ЈА ПРОМОВИРА МОНОГРАФИЈАТА ЗА „МИЗАР“ НА 20 МАРТ