Трамболини

Таг
2Вести

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ТРАМБОЛИНИ“ ИМ ОВОЗМОЖИ НА ДЕЦАТА ДА ЈА ПОТТИКНАТ СВОЈАТА КРЕАТИВНОСТ

ДКЦ „КАРПОШ“ ЗА ПРВПАТ ОРГАНИЗИРА ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ