„Три“

Таг
11Вести

„ТРИ“ ОБЈАВИ НОВА ЕДИЦИЈА КНИГИ ЗА ДЕЦА СО ЛИКОВИТЕ СТЕЛА И САНИ

ФРАНЦУСКИОТ ДИПЛОМАТ РЕМБЕР ОБЈАВИ КНИГА ЗА СВОИТЕ ПАТУВАЊА НИЗ МАКЕДОНИЈА

„ТРИ“ ЈА ОБЈАВИ КНИГАТА ЗА ДЕЦА „СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ОПСАН“ ОД ШВЕЃАНКАТА СИЛА ЈАКЕРТ

„ТРИ“ ГО ОБЈАВИ ПОВИКОТ „КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ“, НАЈДОБРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЈАВАТ ВО КНИГА

„ТРИ“ ЛАНСИРАШЕ АПЛИКАЦИЈА ЗА Е-КНИГИ ВО ПЕРИОДОТ НА ИЗОЛАЦИЈА

ПОПУСТИ ОД 20 ДО 70 ОТСТО НА ЗИМСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА КНИГАТА ВО „ТРИ“

„ТРИ“ ГО ОБЈАВИ НОВИОТ РОМАН НА АКАДЕМИК МАЏУНКОВ

„ТРИ“ ЈА ИЗДАДЕ НОВАТА КНИГА ОД ГУРУТО ЗА МОТИВАЦИЈА РОБИН ШАРМА, „КЛУБОТ 5 НАУТРО“

АНА ЈОВКОВСКА ВЕЧЕРВА ЈА ПРОМОВИРА НОВАТА КНИГА „ЕХО НА СЛОБОДАТА“

СРЕДБА СО ЈАГОДА МИХАЈЛОВСКА-ГЕОРГИЕВА, ДОБИТНИК НА „СТАЛЕ ПОПОВ“ ЗА НАЈДОБАР РОМАН ВО 2017