трилогија

Таг
4Вести

ГАЛ ГАДОТ ПО ТРЕТ ПАТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ „ВОНДЕР ВУМАН“

„ЗАЈАКОТ И ПАДНАТИОТ ЈАВОР“ НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ЏЕЗ АЛБУМИ ВО САД

НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ ОД ЏИМИ ХЕНДРИКС ЌЕ БИДАТ ИЗДАДЕНИ ВО МАРТ

ЌЕ СЕ СНИМА НОВА ТРИЛОГИЈА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“, НО И ТВ-СЕРИЈА