Трпејца

Таг
4Вести

ОБЈАВЕН ПРВ КАТАЛОГ ЗА ЕТНОЛОШКАТА РИЗНИЦА НА ТРПЕЈЦА

УМЕТНИЦИ ОД БАЛКАНОТ ТВОРАТ НА ЛИКОВНАТА КОЛОНИЈА „ТРПЕЈЦА 2019“

ВО ТРПЕЈЦА ПОЧНА КУЛТУРНО-ЗАБАВНОТО ЛЕТО „НА ЗАЈДИСОНЦЕ“

„НА ЗАЈДИСОНЦЕ” ПО СЕДМИ ПАТ ПОЧНУВА УТРЕ ВО ТРПЕЈЦА