„Цепај сине“

Таг
2Вести

ЗОРАН РУДАН-ЦЕКИ ОБЈАВИ СПОТ ЗА НОВАТА ПЕСНА „ЦЕПАЈ СИНЕ“ ИЗРАБОТЕН СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ЗОРАН СПАСОВ-ЅОФ ЌЕ ГИ ДОНИРА ПАРИТЕ ОД ПРОДАЖБАТА НА КНИГАТА „ЦЕПАЈ СИНЕ“ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ