црква

Таг
3Вести

ПОД ПРИТИСОК НА ЦРКВАТА ОТКАЖАН КОНЦЕРТОТ НА ПОЛСКИОТ МЕТАЛ БЕНД „БАТУШКА“ ВО БЕЛГРАД

ОСТАТОЦИ ОД ХРИСТИЈАНСКИ ЦРКВИ ОД 5. ВЕК ОТКРИЕНИ ВО ПУСТИНА ВО ЕГИПЕТ

РИМСКИ ПАНТЕОН – НАЈСТАРАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ КОЈА СЀ УШТЕ Е ВО УПОТРЕБА