црна комедија

Таг
3Вести

„КАЈМАК“ Е ЦРНА КОМЕДИЈА ЗА НЕТРАДИЦИОНАЛНИ РОМАНТИЧНИ ВРСКИ – „ВАРАЕТИ“ ГО НАЈАВИ СЛЕДНИОТ ФИЛМ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ

ФЕЈСБУК ПОЧНУВА ДА ПРАВИ СЕРИИ И ЈА АНГАЖИРАШЕ КЕТРИН ЗЕТА-ЏОНС