цртеж

Таг
6Вести

ДОСЕГА НЕПОЗНАТ ЦРТЕЖ НА ВАН ГОГ ПРВПАТ ИЗЛОЖЕН ВО НЕГОВИОТ МУЗЕЈ

ПРОЦЕНЕТ НА 10.000, АВТОПОРТРЕТ НА КУРТ КОБЕЈН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 281.000 ДОЛАРИ

ГРУПА ФИНЦИ СОЗДАДЕ ОГРОМЕН ГЕОМЕТРИСКИ ЦРТЕЖ ЧЕКОРЕЈЌИ ВО СНЕГОТ

ЦРТЕЖ ОТКРИЕН ВО ПЕШТЕРА ВО ИНДОНЕЗИЈА Е НАЈСТАРА ПРИКАЗНА НА СВЕТОТ

ИЗЛОЖБА НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЦРТЕЖИ ВО ГАЛЕРИЈАТА НА НЛБ БАНКА

ЗООЛОШКАТА ВО ВИЕНА ПРОДАВА СЛИКИ НАЦРТАНИ ОД ПАНДА ЗА 500 ЕВРА