цутење

Таг
3Вести

СЕЗОНАТА НА ЦУТЕЊЕ НА ЦРЕШИТЕ ВО ЈАПОНИЈА ГО ДОСТИГНА ВРВОТ НАЈРАНО ВО ПОСЛЕДНИТЕ 1.200 ГОДИНИ

ЖИВОТОТ ПОЛЕКА СЕ ВРАЌА ВО ИЗГОРЕНИТЕ ОБЛАСТИ ВО АВСТРАЛИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)