туризам

Таг
29Вести

ГРЦИЈА ВИКЕНДОВ СЕ ОТВОРА ЗА СТРАНСКИТЕ ТУРИСТИ, НО ЌЕ НЕМА ЖУРКИ И МУЗИКА НА ПЛАЖИТЕ

МАЛДИВИ ЌЕ ПРИВЛЕКУВА ТУРИСТИ И СО ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19

МАЛДИВИ СЕ СОСТОИ ОД 1.200 ОСТРОВИ, А НАЈСКАПИОТ ОД НИВ СЕ ИЗНАЈМУВА ЗА 80.000 ДОЛАРИ ЗА НОЌ

БАРСЕЛОНА САКА ДА ЈА ТРАНСФОРМИРА СВОЈАТА НАЈСЛАВНА УЛИЦА ОД ТУРИСТИЧКО ДУВЛО ВО КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

БАЛИ ОСТАНУВА ЗАТВОРЕН ЗА СТРАНСКИТЕ ТУРИСТИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

ПОВЕЌЕ ПОСЕТИТЕЛИ, ПОМАЛКУ ТУРИСТИ – КОРОНАВИРУСОТ ГО МЕНУВА БИЗНИС МОДЕЛОТ НА ЕВРОПСКИТЕ ТУРИСТИЧКИ ЦЕНТРИ

МАЈОРКА И ИБИЦА ГО МЕНУВААТ ИМИЏОТ И СТАВААТ КРАЈ НА „АЛКОХОЛНИОТ ТУРИЗАМ“

ДУБРОВНИК НЕ ПАМЕТИ ДА БИЛ ПОПРАЗЕН ВО ОВОЈ ДЕЛ ОД ГОДИНАТА

БАРСЕЛОНА И МАДРИД ГИ ОТВОРИЈА КАФУЛИЊАТА ДОДЕКА ШПАНИЈА ГИ ПОВИКУВА СТРАНСКИТЕ ТУРИСТИ ОД ЈУЛИ