Тутанкамон

Таг
3Вести

ПРВА РЕСТАВРАЦИЈА НА САРКОФАГОТ НА ТУТАНКАМОН ПО 97 ГОДИНИ ОД ОТКРИВАЊЕТО

АРТЕФАКТИ ОД ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ НА ТУРНЕЈА НАДВОР ОД ЕГИПЕТ

ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН РЕНОВИРАНА ОД ШТЕТИТЕ ОД ТУРИСТИТЕ