учебна година

Таг
5Вести

СКАНДИНАВСКИОТ ОБРАЗОВЕН СИСТЕМ ВАЖИ ЗА НАЈДОБАР ВО СВЕТОТ – ШТО УЧАТ ТАМОШНИТЕ ДЕЦА ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ?

ПО РЕЧИСИ СЕДУМ МЕСЕЦИ, ДЕЦАТА СЕ ВРАТИЈА ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, НО ПОВЕЌЕТО ЌЕ ЈА СЛЕДАТ НАСТАВАТА ОНЛАЈН

ПЛАТФОРМАТА ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА SCHOOLS.MK ДОСТАПНА ОД ДЕНЕСКА

НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЌЕ ПОЧНЕ ОНЛАЈН ЗА НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД УЧЕНИЦИТЕ

СВЕТСКАТА ЅВЕЗДА ПОЛ ВАН ДАЈК ЌЕ НАСТАПИ НА ЖУРКИТЕ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЗА ПОЧЕТОКОТ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА