училишта

Таг
6Вести

ДЕЦАТА ВО ШКОЛО ЌЕ УЧАТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ И НАСИЛСТВО – ПОЧНА ОБУКАТА НА НАСТАВНИЦИ ЗА СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

ПО РЕЧИСИ СЕДУМ МЕСЕЦИ, ДЕЦАТА СЕ ВРАТИЈА ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, НО ПОВЕЌЕТО ЌЕ ЈА СЛЕДАТ НАСТАВАТА ОНЛАЈН

УЧЕБНАТА ГОДИНА ЌЕ ЗАВРШИ БЕЗ ДРЖАВНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

НОРВЕШКИТЕ ДЕЦА ПОВТОРНО ТРГНАА НА УЧИЛИШТЕ ПО ШЕСТ НЕДЕЛИ

ДАНСКА И НОРВЕШКА ПРВИ ВО ЕВРОПА ОТВОРААТ ГРАДИНКИ И УЧИЛИШТА СРЕДЕ ПАНДЕМИЈАТА

УЧИЛИШТЕ ВО ТЕНЕСИ ГИ ЗАБРАНИ КНИГИТЕ „ХАРИ ПОТЕР“ ПОРАДИ СТРАВ ОД МАГИИ