угостителски објекти

Таг
2Вести

РЕСТОРАНИТЕ И КАФУЛИЊАТА ЌЕ РАБОТАТ ДО 18 ЧАСОТ, НЕКОИ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ЦЕЛОСНО СЕ ЗАТВОРААТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

ВЛАДАТА ГО ОГРАНИЧИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ ДО 21 ЧАСОТ