украсување

Таг
9Вести

ПОТРОШИВМЕ 25.000 ЕВРА ЗА ДА ЈА УКРАСИМЕ ЦЕЛА КРИВА ПАЛАНКА ЗА НОВА ГОДИНА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТОВСКИ

ШТИП ПОТРОШИ 6.000 ЕВРА ЗА НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ, ЌЕ СЕ КИТИ ДО 19 ДЕКЕМВРИ

СВЕТЛОСНО НЕБО ОД 600 МЕТРИ И 20-МЕТАРСКА НОВОГОДИШНА ЕЛКА ЌЕ БИДАТ ПОСТАВЕНИ ВО СТРУМИЦА

ОХРИД НОВОГОДИШНО УКРАСЕН, НАЈБРОЈНИ ЌЕ БИДАТ ТУРИСТИТЕ ОД СРБИЈА И БУГАРИЈА, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНАТА

ШПАНСКИОТ ГРАД ВИГО УКРАСЕН СО 11 МИЛИОНИ СВЕТИЛКИ, ТВРДИ ДЕКА ЈА ИМА НАЈГОЛЕМАТА ЕЛКА НА СВЕТОТ

СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, ПРОСЛАВА НЕМА ДА ИМА

ВО ОБИД ДА ГИ НАДМИНЕ ЊУЈОРК И ПАРИЗ, ШПАНСКИОТ ГРАД ВИГО СРЕДЕ ЛЕТО ПОЧНА ДА СЕ УКРАСУВА ЗА БОЖИЌ

ЛУЃЕТО ШТО ПОРАНО УКРАСУВААТ ЗА НОВА ГОДИНА СЕ ПОСРЕЌНИ