улица

Таг
7Вести

АВЕНИЈАТА 9 ЈУЛИ ВО БУЕНОС АИРЕС Е НАЈШИРОКАТА УЛИЦА НА СВЕТОТ, НА НЕКОИ МЕСТА ИМА 14 ЛЕНТИ

ДЕЛ ОД ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА ВО БЕРЛИН ЌЕ СТАНЕ ПЕШАЧКА ЗОНА

ЛОНДОН УСПЕА ДА ГО ОСВЕЖИ КУЛТНИОТ ПРЕМИН ЕБИ РОУД ПОРАДИ КАРАНТИНОТ

ЊУЈОРК ЈА ИМА НАЈСКАПАТА УЛИЦА НА СВЕТОТ, ПРОСЕЧНАТА ЦЕНА НА СТАН Е 38,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

УЛИЦА ВО ВЕЛС ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС КАКО НАЈСТРМНА НА СВЕТОТ