ументик

Таг
2Вести

РОБОТ СОЗДАВА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ВО КИНЕСКА ВЕШТИНА, СЕ ПРОДАВААТ ЗА 10.000 ФУНТИ

УМЕТНИКОТ ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ ЈА ОБЈАВИ ГРАФИЧКАТА НОВЕЛА „ХАШИШ“