уметничка инсталација

Таг
4Вести

ФРАНЦУСКИ УМЕТНИК ЈА ПОСТАВИ АЈФЕЛОВАТА КУЛА НАД ГОЛЕМА ПРОВАЛИЈА

300 ДРВЈА ПОСАДЕНИ СРЕДЕ СТАДИОН ВО АВСТРИЈА КАКО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ