уметничка колекција

Таг
2Вести

УМЕТНИЧКАТА КОЛЕКЦИЈА НА КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“, ПОЛ АЛЕН, СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 1,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

УМЕТНИЧКАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЏОРЏ МАЈКЛ НА ПРОДАЖБА