уметничко дело

Таг
4Вести

БРАЗИЛСКИ УМЕТНИК РЕПРОДУЦИРА СЛАВНИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА КОРИСТЕЈЌИ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ

СЛИКА НА ХОКНИ ПОСТИГНА СВЕТСКИ РЕКОРД ЗА НАЈСКАПО ПРОДАДЕНО ДЕЛО ОД ЖИВ УМЕТНИК

УМЕТНИЧКА СЛИКА НАПРАВЕНА СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРОДАДЕНА ЗА 432.000 ДОЛАРИ

НОВОТО ДЕЛО НА БАНКСИ ИСЧЕЗНА 24 ЧАСА ОТКАКО СЕ ПОЈАВИ