Уму Сангаре

Таг
3Вести

УМУ САНГАРЕ ЈА НОСИ ВАСУЛУ МУЗИКАТА ОД МАЛИ ВО СКОПЈЕ

ОФФЕСТ ПО 17. ПАТ ЈА НОСИ ВО СКОПЈЕ МУЗИКАТА ОД СИТЕ МЕРИДИЈАНИ

„ОФФЕСТ“ НАЈАВИ ЗГАСНУВАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СО КОНЦЕРТОТ НА МАЛИЈКАТА УМУ САНГАРЕ