универзитети

Таг
3Вести

КИНА ГИ ОТВОРИ УНИВЕРЗИТЕТИТЕ СО НОВА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ЦЕЛ ДЕН ЌЕ ГИ СЛЕДИ СТУДЕНТИТЕ

ВО ВРЕМЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ, УНИВЕРЗИТЕТИТЕ ГИ СЕЛАТ СВОИТЕ ЧАСОВИ И ПРЕДАВАЊА НА ИНТЕРНЕТ

МИГРАЦИЈАТА И УЧИЛИШНАТА МАТУРА ГО ПРЕПОЛОВИЈА БРОЈОТ НА СТУДЕНТИ ВО ДРЖАВАТА