универзум

Таг
3Вести

ФОТОГРАФИЈА ОД ГАЛАКСИЈАТА КАКВА ШТО БИЛА ПРЕД 13 МИЛИЈАРДИ ГОДИНИ ИСПРАТИ ТЕЛЕСКОПОТ „ЏЕЈМС ВЕБ“

ОТКРИЕНА НАЈОДДАЛЕЧЕНАТА ЦРНА ДУПКА ДОСЕГА, ЗАБЕЛЕЖАНА 690 МИЛИОНИ ГОДИНИ ПО БИГ БЕНГОТ