УСБ

Таг
2Вести

ЕУ БАРА СМАРТФОНИ И ДРУГИ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ДА БИДАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН ПОЛНАЧ

ИЗУМИТЕЛОТ НА УСБ ЖАЛИ ШТО ГО НАПРАВИЛ ТАКА ТЕЖОК ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ