валута

Таг
2Вести

ЕЛ САЛВАДОР СТАНА ПРВА ДРЖАВА НА СВЕТОТ ВО КОЈА БИТКОИНОТ Е ОФИЦИЈАЛНА ВАЛУТА

ЕЛ САЛВАДОР САКА ДА СТАНЕ ПРВА ДРЖАВА ВО КОЈА БИТКОИНОТ ЌЕ БИДЕ ОФИЦИЈАЛНА ВАЛУТА