Варшава

Таг
3Вести

ПОЛЈАЦИ ЈА ПЕЕЈА „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“ ВО ВАРШАВА НА ОТВОРАЊЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА

МУРАЛИ КОИ ВПИВААТ СМОГ ЌЕ БИДАТ НАСЛИКАНИ ВО 13 ГРАДОВИ НИЗ СВЕТОТ

ЖЕНСКИОТ МЛАДИНСКИ ХОР ПРИ МКЦ ПОБЕДИ НА АКАПЕЛА НАТПРЕВАР ВО ВАРШАВА