Васко Атанасоски

Таг
2Вести

„21 ВЕК“ ВЕЧЕРВА СО ПРВ ГОЛЕМ САМОСТОЕН КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

„БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА“ СО НОВИ ПОСТАВА, МИНИАЛБУМ И СПОТ