Ватикан

Таг
8Вести

ИЗГУБЕНИОТ ТЕАТАР НА НЕРОН ОТКРИЕН ПРИ ИСКОПУВАЊА БЛИЗУ ВАТИКАН

ПАПАТА ТАЈНО ИЗЛЕГОЛ ОД ВАТИКАН ЗА ДА ПОСЕТИ МУЗИЧКА ПРОДАВНИЦА

ЗБОРОВИ НА СВЕТИ КИРИЛ ОД 9. ВЕК НАВЕЗЕНИ НА ГЛАГОЛИЦА ВО КРЕАЦИЈАТА НА ЃОРГИЕВСКА ЗА ПРИЕМОТ КАЈ ПАПАТА

ПО ДВА МЕСЕЦА ОТВОРЕНИ БАЗИЛИКАТА СВЕТИ ПЕТАР ВО ВАТИКАН И АТИНСКИ АКРОПОЛ

ГАРДАТА НА ПАПАТА ДОБИ НОВИ ШЛЕМОВИ КОИ ПОМАЛКУ ПОТАТ

ШОУ СО АКТЕРИ И АКРОБАТИ ЗА СИСТИНСКАТА КАПЕЛА ОД 12 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВАТИКАН ЌЕ МУ ПОЗАЈМИ НА МЕТ ПАПСКИ ПРСТЕНИ И КРУНИ ЗА ИЗЛОЖБА

ПАПАТА ФРАЊО ГО ПРОСЛАВИ 81. РОДЕНДЕН СО ТРИ МЕТРИ ДОЛГА ПИЦА