Велешки театар

Таг
24Вести

МИКС НА ТЕАТАР И ФИЛМ ВО НОВАТА ПРЕМИЕРА НА ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ВО РЕЖИЈА НА ПРОЈКОВСКИ

„КРЕОНТ И АНТИГОНА“ УТРЕВЕЧЕР ПРЕМИЕРНО ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАTАР

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР НАЈАВИ ТРИ ПРЕМИЕРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

ПРЕМИЕРА НА ТАНЦ ПРЕТСТАВАТА „ЕЛЕГИЈА ВО ПЕТ ЗДИВА“ ВЕЧЕРВА ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ГОСТУВА ВО НИШ СО ПРЕТСТАВАТА „ХЕРОИ 4:33“

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ОД ГОДИНАВА Е ОРГАНИЗАТОР НА ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“

ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ПРЕМИЕРА НА ТАНЦ ПРЕТСТАВАТА „ПЕТТОТО ГОДИШНО ВРЕМЕ“

СИНИША ЕВТИМОВ СО ПРЕМИЕРА НА „ЧЕТИРИ СОБИ“ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР

ВЕЛЕШКАТА ПРЕТСТАВА „ХЕРОИ 4:33“ ПРЕМИЕРНО НА МОТ, СЕКОЈ ГОСТИН ЌЕ ГЛЕДА САМ ПО 4:33 МИНУТИ ВО ЕДНА СОБА