велосипед

Таг
17Вести

ВО ХОЛАНДИЈА СЕ ОТВОРААТ „БАНКИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ“ ЗА ОНИЕ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ГИ ДОЗВОЛАТ

„ЏИП“ ГО НАЈАВИ НАЈМОЌНИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ВЕЛОСИПЕД ДОСЕГА

ЊУЈОРК ЌЕ ЈА РАЗБИВА АВТОМОБИЛСКАТА КУЛТУРА СО ИЗГРАДБА НА НОВИ 250 ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ

ЕЛЕКТРИЧНИОТ ВЕЛОСИПЕД НА „ПЕЖО“ ИМА ПОГОЛЕМ ДОМЕТ ОД НЕКОИ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ

ВЕЛОСИПЕД ШТО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХ НА СТУДЕНТИ ОД МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ОСВОИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ВО СЕУЛ

ХОЛАНДСКИОТ ГРАД УТРЕХТ ГО ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ ПАРКИНГ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ НА СВЕТОТ

ПРЕТСТАВЕН ВЕЛОСИПЕДСКИ ШЛЕМ СО ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ШТИТИ ОД ПОТРЕС НА МОЗОК

БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ВО КИНОТЕКАТА АКО ДОЈДЕТЕ СО ВЕЛОСИПЕД

КВАЛИТЕТ ПРЕД ЦЕНА – ХОЛАНЃАНИТЕ ЛАНИ ПОТРОШИЛЕ 1,2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА НА ВЕЛОСИПЕДИ