Велс

Таг
7Вести

ВЕЛШКИОТ ОСТРОВ БАРДСИ ПРОГЛАСЕН ЗА МЕСТО СО НАЈТЕМНО НЕБО ВО ЕВРОПА

НАЈМАЛАТА КУЌА ВО БРИТАНИЈА ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ОТИ НЕ ГИ ИСПОЛНУВА УСЛОВИТЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ

ДИВОКОЗИ ОКУПИРАА ВЕЛШКИ ГРАД ДОДЕКА Е ВО КАРАНТИН

УЛИЦА ВО ВЕЛС ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС КАКО НАЈСТРМНА НА СВЕТОТ

ГАРАЖАТА СО ГРАФИТОТ НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 130.000 ДОЛАРИ

РЕСТОРАН ОД ВЕЛС ЈА ВРАЌА ЅВЕЗДАТА МИШЕЛИН ЗА ДА ИМА ПОСЕМЕЕН ИМИЏ