венчаница

Таг
7Вести

ВЕНЧАНИЦАТА НА ЛЕДИ ДИ ИЗЛОЖЕНА ВО ЛОНДОН ВО ПРЕСРЕТ НА 60 ГОДИНИ ОД НЕЈЗИНОТО РАЃАЊЕ

КРАЛСКА ВЕНЧАВКА НА БРИТАНСКАТА ПЕЈАЧКА ЕЛИ ГУЛДИНГ, ВЕНЧАНИЦАТА СЕ ПРАВЕЛА 24 ДЕНА

СОФИ ТАРНЕР ВО ВЕНЧАНИЦА НА „ЛУЈ ВИТОН“ НА ВТОРАТА СВАДБА СО ЏО ЏОНАС ВО ФРАНЦИЈА

УНИФОРМАТА НА ХАРИ И ВЕНЧАНИЦАТА НА МЕГАН ЌЕ СЕ ИЗЛОЖАТ ВО ВИНДЗОР

ХИЛАРИ СВОНК СЕ ВЕНЧАШЕ ВО ШУМА ВО КАЛИФОРНИЈА

МЕГАН МАРКЛ ЌЕ НОСИ ДВА ФУСТАНИ НА СВАДБАТА

АМАЛ КЛУНИ ЈА ПОЗАЈМИ ВЕНЧАНИЦАТА НА МУЗЕЈ ВО САД ВО ЧЕСТ НА ОСКАР ДЕ ЛА РЕНТА